Πανέτοιμος για ένα ακόμα γλέντι κόντρα στον αιώνιο… πελάτη του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS2…

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν την 7η συνεχόμενη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού και πάρουν τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αντιμετωπίσουν τον Αρη.

Το ΣΕΦ θα είναι σε ένα ακόμα παιχνίδι «καμίνι», καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, τα οποία την Δευτέρα θα εξαφανιστούν. Τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου θα είναι ανοιχτά από το πρωί μέχρι και την έναρξη του αγώνα. Οι ΓΑΥΡΟΙ που θα βρεθούν στο γήπεδο θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και να μην τσιμπήσουν στις «πράσινες» προκλήσεις.

Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα αγωνιστεί κανονικά ο ηγέτης του Θρύλου, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τη μεγάλη αναμέτρηση. Αντίθετα, ο Γιάννης Αθηναίου παραμένει κλινήρης και δεν υπολογίζεται από τον Ελληνα τεχνικό.

Ολοι μαζί, μια γροθιά για μια ακόμα νίκη επί του ΠΑΟ!