Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια", που πραγματοποιήθηκε χθες στo Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης".
 
Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια" κ. Θοδωρής Τσόντος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον  χαιρετισμό του, τόνισε:

«Η έντονη πολιτιστική δραστηριότητα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια", είναι γνωστή στην πόλη μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε έναν τόσο ενεργό Σύλλογο στον Πειραιά, ο οποίος είναι κοντά μας και συμμετέχει σε εκδηλώσεις του Δήμου. Πρόκειται για έναν δραστήριο Σύλλογο που διατηρεί και μεταλαμπαδεύει  τα ήθη, τα έθιμα και τον πολιτισμό της Κρήτης, συμβάλλοντας παράλληλα στις πολιτιστικές δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Τσόντο και τα μέλη της "Ομόνοιας" και εύχομαι να συνεχίσετε το πολυποίκιλο πολιτιστικό και όχι μόνο έργο σας. Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε πάλι εδώ,  στο φιλόξενο Καραϊσκάκη, με τους συντοπίτες του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη,  όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της "Ομόνοιας" και να έχει διαμορφωθεί ένα καλύτερο περιβάλλον και για τη χώρα και για την πόλη. Οφείλουμε να διατηρούμε την αισιοδοξία μας, να έχουμε πίστη και ελπίδα».
 
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» από τον Δήμο Πειραιά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, ο κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, ο κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου  κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κυρία Λίνα Αθανασίου και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κυρία Εύη Χριστοφορίδου, ο κ. Γιάννης Αλιφραγκής, ο κ. Θοδωρής Σκορδίλης.