Λιγότερο από μια εβδομάδα έμεινε για την έναρξη της μεγαλύτερης Έκθεσης Γάμων και Γαμήλιων Προορισμών στην Ελλάδα, την Bridal Expo 2017. Στην Έκθεση, δυναμικό παρών θα δώσει ο Πόρος μέσω του περιπτέρου του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου και των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν ως συνεκθέτες.
 
Η διοργάνωση Γάμων αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κατηγορίες θεματικού Τουρισμού, προσφέροντας μεγάλη οικονομική ανάπτυξη στους προορισμούς που προβάλλουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και προσελκύουν Έλληνες και Ξένους νεόνυμφους καθώς και τους προσκεκλημένους τους.


Η συμμετοχή του Ε.Ε.Σ.Π. στην Bridal Expo 2017 σκοπεύει στην προβολή του Πόρου και δυναμικών επιχειρήσεων του, ενώ αποτελεί το πρώτο βήμα για την καθιέρωση του νησιού σε Διεθνή Προορισμό για Θρησκευτικούς και Πολιτικούς Γάμους, καθώς και την αξιοποίηση της ειδικής κατηγορίας «Ανανέωσης Γαμήλιων Όρκων» που είναι πολύ διαδεδομένη στην Ευρώπη.
 
Το περίπτερο του Ε.Ε.Σ.Π. έχει επιμεληθεί η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κα. Anouck Brinkerink- Κουβαρά και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί ένα ονειρικό σκηνικό ενός παραδοσιακού νησιώτικου Γάμου. Στο περίπτερο θα παρουσιαστεί ο επίσημος τουριστικός οδηγός του Πόρου Poros Island My Guide App, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό για το νησί.

 

Οι συμμετοχές

Ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, συμμετέχει στη κορυφαία Έκθεση Γάμου, προσφέροντας τη δυνατότητα σε δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής να προβάλλουν τις μοναδικές τους υπηρεσίες σε χιλιάδες μελόνυμφους:


ASKELI RESTAURANT
HOTEL PAVLOU
HOTEL NEW AEGLI
HOTEL GOLDEN VIEW
BOUTIQUE HOTEL ODYSSEY
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ SIROCO MAR
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΛΥΚΙΣΜΑ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΕΣΣΑΛΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Ε.ΜΩΡΑΙΤΗ
POROS ISLAND MY GUIDE
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΚΙΩΝΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΒΛΑΧΟΣ
 
Σας περιμένουμε στο περίπτερο 603 στο Ζάππειο 14-16 Ιανουαρίου 11πμ-10μμ.
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ.Π.