Τρόφιμα, φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια, τα οποία είχε συγκεντρώσει την περίοδο των εορτών μετά από κάλεσμα στους πολίτες, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, προσφέρθηκαν στην  Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, για τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας.
 
Η συλλογή των προϊόντων είχε ως τίτλο «Εξόρμηση Αγάπης» και πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Γυμναστήρια και των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων, καθώς και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος».
 
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Ο.Π.Α.Ν. να συγκεντρώσει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια, για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Οι Πειραιώτες έδειξαν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο δημοτικό κολυμβητήριο και στα γυμναστήρια του Οργανισμού έχουν παραδοθεί στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά προκειμένου να διατεθούν σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Εύχομαι το 2017 να είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα και κυρίως, να είναι όλο και λιγότεροι οι άνθρωποι που στερούνται τα αναγκαία, όπως την τροφή και τη διαμονή σε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον».
 
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρία Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

«Η πρωτοβουλία της Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου και των ανθρώπων του Ο.Π.Α.Ν.  να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους άπορους συνανθρώπους μας, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., δείχνει κοινωνική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης. Χαίρομαι που το κάλεσμα του Ο.Π.Α.Ν. βρήκε θερμή ανταπόκριση από τους δημότες της πόλης μας. Ευχαριστώ θερμά όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας και εύχομαι να πραγματοποιηθούν κι άλλες παρόμοιες δράσεις με επίκεντρο τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Πειραιά».