Διεθνώς ρεζίλι για μια ακόμα φορά έγινε ο… εξυγιαντής, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα του «insideworldfootball.com»: «σκόραρε χατ-τρικ στις καταδίκες».

Δεν έχουν τελειωμό τα δημοσιεύματα για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι γίνεται θέμα στις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του εξωτερικού. Τον κάνουν διεθνώς ρεζίλι, αλλά εδώ στην Ελλάδα οι αντικειμενικοί πετάνε… αετό!

Αυτή τη φορά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έγραψε για τις καταδίκες του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος μέσα σε λίγες ημέρες καταδικάστηκε τρεις φορές από την ελληνική δικαιοσύνη. Μαζί του στο σκαμνί έκατσε και ο Κυριάκος Θωμαΐδης της «Δίκης», ο οποίος επίσης καταδικάστηκε. Εχουν χάσει σε όλα τα δικαστήρια, αλλά για τους αντικειμενικούς δεν… τρέχει τίποτα! Δεν γράφουν για τις καταδίκες του Αλαφούζου και σκοπίμως βάζουν κάτω από το χαλί τις συγκεκριμένες ειδήσεις.

«Στις 28 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Αλαφούζος καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία στην υπόθεση του Κυριάκου Θωμαΐδη, ο οποίος παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Και οι δύο καταδικάστηκαν σε ένα χρόνο ποινή φυλάκισης και παράλληλα τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Στις 20 Δεκέμβρη ο Αλαφούζος και ο Θωμαΐδης είχαν καταδικαστεί δύο φορές. Τη μία σε φυλάκιση 1 έτους και 4 μηνών και πρόστιμο € 5.000 ευρώ και την άλλη σε 1 φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο € 5.000 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις μηνυτής ήταν ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα. 

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: