Γεύματα αγάπης στους άπορους συνανθρώπους μας, που φιλοξενούνται στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων Πειραιά, προσέφερε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
 
Τα γεύματα πραγματοποιήθηκαν από μέρος των εσόδων του Bazaar βιβλίου φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Ένα βιβλίο για καλό σκοπό»,  που διοργάνωσε η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σε συνεργασία με την ΚΟ.Δ.Ε.Π., από τις 16 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
 
Επίσης, από έσοδα του φιλανθρωπικού Bazaar, διανεμήθηκαν δωροεπιταγές σε ωφελούμενους, που υποστηρίζονται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π. για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από super market.
 
Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κυρία Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε:
"Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση και ο Δήμος Πειραιά στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας όλο το χρόνο, προσφέροντας μεταξύ άλλων, στέγαση, σίτιση, ένδυση, με σεβασμό στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας. Σε αυτή την τόσο δύσκολη εποχή, όπου η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει πολλούς συμπολίτες μας να διαβιούν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, η πρωτοβουλία της εφημερίδας "Παραπολιτικά", να διοργανώσει φιλανθρωπικό Bazaar βιβλίου, προκειμένου να ενισχύσουμε από κοινού τους αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας, είναι συγκινητική και στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, πίστης και αλληλεγγύης, ότι όλοι ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μία φορά τους ανθρώπους της εφημερίδας "Παραπολιτικά" για την πρωτοβουλία τους αυτή να διοργανώσουμε το Bazaar βιβλίου. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν κι άλλες παρόμοιες δράσεις. Το κάλεσμά μας σε ιδιώτες και φορείς, που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, είναι συνεχές".
 
Ο επικεφαλής του Ομίλου «Παραπολιτικά» κ. Γιάννης Κουρτάκης, δήλωσε:

«Η διοργάνωση αυτού του φιλανθρωπικού BAZAAR στην πόλη που μας φιλοξενεί ήταν διαχρονική σκέψη και επιθυμία μας. Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανοι που φέτος έγινε πράξη. Για όλους εμάς στην οικογένεια των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ», η ενημέρωση και η κοινωνική προσφορά είναι έννοιες απόλυτα ταυτισμένες. Στο πλαίσιο αυτό, αναλάβαμε την συγκεκριμένη πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά, το οποίο εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που βιώνει η χώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Με αυτό το δεδομένο, στόχος μας είναι η ενέργεια αυτή να γίνει θεσμός, αλλά και να αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα δομηθούν αντίστοιχες δράσεις στο μέλλον, τόσο στον Πειραιά, όσο και σε άλλες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Κορίνα Λαουλάκου, την διοίκηση του ΣΕΦ, καθώς και τον πρόεδρο του Δ.Σ Νικόλαο Ιωαννίδη για την άψογη συνεργασία και κυρίως τους χιλιάδες αναγνώστες της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και τους ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1» που αγκάλιασαν αυτή την μεγάλη προσπάθεια».