Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με το πέρας της αναμέτρησης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και δήλωσε ότι ο Θρύλος "πέτυχε τον πρώτο στόχο της χρονιάς, που ήταν να συνεχίσει και το νέο έτος στην Ευρώπη".

Εν συνεχεία, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι πολύ κοντά στο να προκριθούν στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό θα κριθεί κόντρα στην Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την τελευταία αγωνιστική. Επίσης, ο εκ των αντιπροέδρων του Θρύλου, τόνισε ότι οι Πειραιώτες παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, έχουν καλό προπονητή και ποιοτικό ρόστερ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο κ. Μώραλης:

"Είναι από τα βράδια που ζούμε συχνά στο Καραϊσκάκη, μία ανατροπή ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε και το γυρίσαμε, δείξαμε ότι έχουμε αντοχή και ψυχολογία. Ο πρωταρχικός μας στόχος μας να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, επετεύχθη. Το να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πολύ κοντά.

Η Άρσεναλ είναι μεγάλος σύλλογος σίγουρα, αλλά την τελευταία αγωνιστική στο Καραϊσκάκη, με την ψυχολογία υπέρ μας και με όπλο τον κόσμο, έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τώρα πάμε στην Γερμανία για να δώσουμε μάχη με την Μπάγερν. Πάντως, θα είναι δύσκολο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Το θετικό είναι ότι παίζουμε καλά, έχουμε γεμάτο ρόστερ, καλό πάγκο και καλό προπονητή. Εάν συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι καλό και για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο".