Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε σήμερα,  στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, αντάλλαξε ευχές με τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε, μεταξύ άλλων,  το 2017 να είναι μια δημιουργική χρονιά με ευημερία και υγεία για όλους.
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: "Με χαρά παρευρέθηκα και φέτος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μητρόπολης Πειραιά στην Αγία Τριάδα. Το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς είναι γνωστό στην πόλη μας και όχι μόνο. Ο  Μητροπολίτης μας Σεβασμιώτατος Σεραφείμ, είναι πάντα κοντά  στους συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη στήριξη και τη βοήθειά μας. Ως Δήμος  στεκόμαστε στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς  και  με την υλοποίηση κοινωνικών πρωτοβουλιών, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.  Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο μια καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ελπίδα. Οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2017,  θα είναι μια καλύτερη και πιο δημιουργική χρονιά για όλους".
 
Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, κ. Γιάννης Μελάς, κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Ευαγγελία Αθανασίου  και ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Αλιφραγκής.