Το πέπλο του χιονιά έχει σκεπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες την Ελλάδα, με τον Σαρωνικό να μην αποτελεί εξαίρεση. 

Στην Αίγινα, οι περιοχές με υψόμετρο είναι από το πρωί χιονισμένες. Το Όρος έχει “ντυθεί” στα λευκά, όπως και η Παναγία η Χρυσολεόντισσα και άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα πολλοί Αιγινίτες να απολαμβάνουν το σπάνιο αυτό φαινόμενο στο νησί τους.

Η Αίγινα, παραμένει αποκλεισμένη, καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων, έχει απαγορευτεί ο απόπλους των πλοίων από τον Πειραιά.

Στον Πόρο, επικρατεί τσουχτερό κρύο, ισχυροί άνεμοι και κατά περιόδους χιονόνερο. Τα βουνά της Τροιζηνίας είναι χιονισμένα, τόσο το Ορθολίθι, όσο και οι κοντινότερες και λιγότερο ψηλές Αδέρες.

Στα λευκά ντύθηκαν και τα ορεινά χωριά της Τροιζηνίας, όπως το Άνω Φανάρι και ο Καρατζάς.

Επίσης, χιονισμένοι είναι και οι ορεινοί όγκοι της Χερσονήσου των Μεθάνων.

Η γεωγραφική θέση του Πόρου, τον καθιστά προσβάσιμο, καθώς δεν παρουσιάζονται μεγάλη προβλήματα στην διαδρομή μέσω Επιδαύρου και Κορίνθου.

Αποκλεισμένη λόγω χιονιά και η Ύδρα, με ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονόνερο.

Ισχυροί άνεμοι που σαρώνουν την θαλάσσια περιοχή του νησιού, χιονόνερο και τσουχτερό κρύο σήμερα στην Ύδρα, με την  θερμοκρασία να σημειώνει ραγδαία πτώση και να κυμαίνεται ελάχιστους βαθμούς πάνω από το μηδέν.

Επίσης έχει τεθεί σε  ισχύ απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό, όπως επίσης και για την γραμμή Ύδρα –Μετόχι (Πελοποννήσου) – Ύδρα.