Σε φιάσκο πρώτου μεγέθους για τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και για τον επικεφαλής του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Χρήστο Τεντόμα εξελίσσεται η περίφημη «ρόδα» με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους, που έχει στηθεί εδώ και λίγες μέρες στην Πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί σε λειτουργία. 

«Το δωρεάν θα ήταν μπλόφα, γιατί μετά θα εισέπραττε μια άγνωστη για μας εταιρεία κανονικό εισιτήριο. Οταν το θέμα ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο την προηγούμενη Πέμπτη είχε ήδη στηθεί», αναφέρει στη «F» ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα, το σπίτι μας», Βασίλης Καπερνάρος.

Ρόδα είναι και γυρίζει... Και όπως όλα δείχνουν, κάποιοι στον Δήμο Αθηναίων θα «πληρώσουν» και τα καλά και τα άσχημα αυτής της αποτυχημένης φιέστας. Οι τελευταίες πληροφορίες της «F» μάλιστα αναφέρουν πως χθες το απόγευμα οι μηχανικοί του Δήμου Αθηναίων αρνήθηκαν να δώσουν το πράσινο φως για να αρχίσει να «γυρίζει» η περιβόητη ρόδα, η οποία βρίσκεται σε έναν χώρο έκτασης 500 τετραγωνικών μέτρων στην καρδιά της Αθήνας, με αποτέλεσμα ο δήμος να έχει απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία πιστοποίησης.

Περισσότερα στη freddo που κυκλοφορεί...