Συνέντευξη σε ξένο μέσο παραχώρησε ο Αντρέ Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως έκανε πάρα πολύ καλά που ήρθε στον Ολυμπιακό. Αυτό φαίνεται, άλλωστε, από το παιχνίδι του, καθώς ο μέσος της ομάδας είναι άνετος, απελευθερωμένος και μπορεί σε κάθε παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας, να κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και να αποτελεί μοχλό στο κέντρο.

«Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ήταν η σωστή επιλογή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος μέσος του Θρύλου, που από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, γνώριζε πως με αυτήν την ομάδα θα λάμψει.

Περνάει καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση, ξεκουράζεται αυτές τις ημέρες και όταν επιστρέψει, θα βάλει τα δυνατά του για την καλή εκκίνηση στη νέα χρονιά, αφού τα ματς είναι απανωτά τον Γενάρη.

Από εκεί και πέρα, συνέχισε σχετικά με την πρόταση και το πότε ήρθε αυτή. «Μια προσέγγιση είχε γίνει όταν ακόμα ήταν προπονητής ο Μάρκο Σίλβα. Αλλά υπήρξε στασιμότητα με την αποχώρησή του. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ήρθε η πρόταση, που με ικανοποίησε πλήρως. Αποφάσισα να δεχτώ την πρόκληση».

Στην Ελλάδα συνάντησε ξανά τον Πάουλο Μπέντο, με τον οποίο είπε καλά λόγια. «Είναι καλός τεχνικός με καλές ιδέες. Θα πετύχει πολύ στον Ολυμπιακό».

Στο μυαλό του βέβαια υπάρχει πάντα και η Εθνική του ομάδα, με τον Μαρτίνς να σημειώνει. «Έχω αυτό τον στόχο, αλλά δεν θέλω να μου γίνει εμμονή. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, ας γίνει φυσιολογικά. Πρώτα από όλα, δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Ό,τι άλλο συμβεί από εκεί και πέρα, είναι καλοδεχούμενο».

Τέλος, για το 2017 σημείωσε. «Θέλω να είμαι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό και να εκπροσωπήσω ξανά την Πορτογαλία».