Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός. Αλλωστε, ο Θρύλος και Πρόεδρός του Βαγγέλης Μαρινάκης στέκονται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναπτύξει μια πολύ στενή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, την οποία στηρίζει διαρκώς στο έργο της προσφοράς συσσιτίων προς τους πολίτες, αλλά και όχι μόνο.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να μη βοηθήσει στις ημέρες των Χριστουγέννων την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας, η οποία διοργάνωσε μία εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής και συνέβαλε στη διανομή φαγητού και άλλων αγαθών. Περισσότερες από 2.000 βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο, με τον Ολυμπιακό και την Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας να ανακουφίζουν για λίγο τον πόνο τους. Όπως κάνουν όλο το χρόνο, καθώς διοργανώνουν συσσίτια κάθε εβδομάδα!

«Παρών» στην εκδήλωση ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος, τον οποίο συνόδευε ο Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δομένικος Μασούλας. Και οι δύο βοήθησαν στη διανομή τροφίμων και άλλων αγαθών προς τους συμπολίτες μας, ενώ στάθηκαν δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, δείχνοντάς τους ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι εκεί για να τους βοηθήσει, με όποιο τρόπο μπορεί!

Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλέξιος, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μίλησε για τη βοήθεια την οποία προσφέρει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τους συνανθρώπους μας.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Θανάσης Ανδρούτσος, τόνισε ότι είναι χαρά του που βρίσκεται σε μια τέτοια εκδήλωση και βοηθάει και αυτός από την πλευρά τους τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Ο Μασούλας σημείωσε πως ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει ποτέ να βοηθά εκείνους που τον χρειάζονται.

Δείτε φωτογραφίες: