Και ο «ερυθρόλευκος» Γολγοθάς συνεχίζεται! Ο Ολυμπιακός απόψε υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σέρβων και να πετύχουν την 9η νίκη τους στη διοργάνωση. Στο αποψινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Ντάνιελ Χάκετ και Γιώργος Πρίντεζης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα περιμένει τον αρχηγό του Ολυμπιακού μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ωστόσο, δεν αποκλείεται τελικά ο Βασίλης Σπανούλης μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ να χάσει και αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το παιχνίδι, πάντως, θα είναι μια γιορτή για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ξανασμίξουν με τους αντίστοιχους του Ερυθρού Αστέρα. Οι σχέσεις τους είναι άριστες και πάντα στα μεταξύ τους παιχνίδια δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα! Οι παίκτες, ωστόσο, οφείλουν να δουν το ματς ως έναν ακόμα τελικό και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να οδηγήσουν τον Θρύλο σε μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη. Αλλωστε, κάθε ματς μετράει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό.