Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε μαζί με τη σύζυγό του κυρία Βάλια Κυριαζή Μώραλη, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, το οποίο γι ακόμα μια χρονιά διαθέτει χριστουγεννιάτικα είδη,  με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος. 
 
Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar βρέθηκε και ο Πρόεδρος του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης καθώς και ο πρώην Βουλευτής στην Α΄ Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης.
 
Ο κ. Μώραλης, συνομίλησε με τις υπεύθυνες του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, καθώς και με πολίτες που επισκέφθηκαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και επέλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα. 
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη χαρά βρισκόμαστε και αυτές τις γιορτές στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας. Πρόκειται για ένα Ίδρυμα-κόσμημα για την πόλη του Πειραιά,  το οποίο επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και χρειάζεται τη στήριξη όλων: της κυβέρνησης, των κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των φορέων της πόλης,  προκειμένου το έργο αυτό να μεγαλώσει και να  ισχυροποιηθεί. Χάρηκα όταν  ενημερώθηκα ότι ο  Πρόεδρος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, επιθυμούσε να  επισκεφθεί το Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος και είναι θετικό ότι γνώριζε γι αυτή την πρωτοβουλία. Πιστεύω πως είναι  σημαντικό να μη βλέπουν οι άνθρωποι του Χατζηκυριακείου αλλά και η κοινωνία του Πειραιά μόνο τον Δήμαρχο, αλλά και πολιτικούς αρχηγούς.  Να έρχονται στην πόλη και να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες, ειδικά σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον Πειραιά. Μακάρι κι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί να έρχονται σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Σημαντική επίσης είναι και η παρουσία του  Δημήτρη Καρύδη. Είναι ένας Πειραιώτης ο οποίος είναι κοντά μας σε όλες τις εκδηλώσεις  και είναι   θετικό να βλέπουμε  ανθρώπους  της πόλης μας, να   στηρίζουν τέτοιους είδους πρωτοβουλίες, όπως αυτή του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.  Είμαστε εδώ και επιλέξαμε συμβολικά δώρα, συμβάλλοντας από την πλευρά μας στην ενίσχυση του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, το οποίο στηρίζει με σεμνότητα, διακριτικότητα και αγάπη τα παιδιά. Από την πλευρά μου θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος, προκειμένου να βοηθήσουν το σημαντικό έργο του Ιδρύματος. Εύχομαι Χρόνια πολλά σε όλους».
 

Η Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Πειραιά κυρία Αναστασία Κατσιλιέρη, δήλωσε: «Εδώ και επιπλέον 30 χρόνια, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar, με την ευγενική συμμετοχή φίλων δωρητών, χορηγών και εθελοντών του Ιδρύματος και αυτές τις μέρες η επαφή με το κοινό να συμμετάσχει στο Χριστουγεννιάτικο bazaar, μας δίνει ελπίδα για το έργο μας, να στηρίζουμε τα παιδιά με κάθε τρόπο. Χρόνια πολλά σε όλους».