Στην Σπάρτη δοκιμάζεται σήμερα ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Live από το gavros.gr στις 15:00/ COSMOTE SPORT 1.

Οι πρωταθλητές ουσιαστικά έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και κόντρα στην Σπάρτη θα σφραγίσουν και τυπικά το εισιτήριό τους για τη φάση των «16». Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει πετύχει δύο νίκες κόντρα σε Πλατανιά και Χανιά και απέναντι στην Σπάρτη θέλει να προσφέρει θέαμα, αλλά και να κάνει το «3 στα 3».

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους ΓΑΥΡΟΥΣ κατά την άφιξή τους στην πόλη της Πελοποννήσου, έχουν πετύχει μέχρι στιγμής 7 γκολ στο θεσμό. Συγκεκριμένα, έβαλαν 3 στον Πλατανιά και 4 στα Χανιά. Το ίδιο παραγωγικός θέλει να είναι και κόντρα στην Σπάρτη, προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο, που για μια ακόμα φορά έδειξε την αγάπη του στους παικταράδες του Θρύλου.

Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την Σπάρτη. Στο συγκεκριμένο αγώνα ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, όπως έκανε και στο ματς με τα Χανιά στην Κρήτη.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Σπάρτη βρίσκονται οι Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Μάριν, Τσιμίκας, Λεάλι, Μάρτινς, Βούρος, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.