Βγήκε από το νοσοκομείο σήμερα το μεσημέρι ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, μετά από πολυήμερη νοσηλεία όπου κατάφερε να κερδίσει τη μεγαλύτερη μάχη, αυτή για τη ζωή του έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Μάλιστα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο είπε: "Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού αλλά τον αγώνα που έγινε στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς, είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδιού της ανάρρωσης" ενώ ευχαρίστησε τη σύζυγό του και την οικογένειά του, καθώς και τον ανώνυμο κόσμο, όπως είπε, που παρακολούθησε την περιπέτεια της υγείας του λέγοντας συγκινημένος: "Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία. Ακόμη και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου, εύχομαι να έχουν πάντα υγεία. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε αυτή τη θέση".

"Έχω ένα επόμενο στάδιο, που είναι η νοσηλεία στο σπίτι μου για κάποιες εβδομάδες. Ευχαριστώ το Θεό που αυτή τη στιγμή έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου" πρόσθεσε μεταξύ άλλων και ζήτησε με αφορμή τη δική του περιπέτεια, να εξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Υπενθυμίζεται πως ο 39χρονος δικηγόρος εισήχθη «με εικόνα σήψης» στις αρχές του περασμένου μήνα στην Εντατική και βρισκόταν διασωληνωμένος και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας μέχρι τις 21 Νοεμβρίου που βγήκε από τη ΜΕΘ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο -όπου συνεχίστηκε μέχρι σήμερα, 2 Δεκεμβρίου, η νοσηλεία του.

Μάλιστα με ένα συγκλονιστικό tweet μέσα από το νοσοκομείο ο πρώην βουλευτής είχε συγκινήσει τους πάντες όταν στις 21 Νοεμβρίου είχε γράψει πως με τη βοήθεια του Θεού και της γυναίκας του δίνει τη μάχη για να ξαναδεί τα παιδιά του.