Από τον Νίκο Νικόλιζα

«Αφήστε με στην ηρεμία μου. Θέλω να φύγω από τη ζωή». Με αυτή τη συγκλονιστική φράση, ο εξαφανισμένος μέχρι πρότινος Σταύρος Μαυρίδης έκλεισε πίσω του την πόρτα τού διαμερίσματός του στην Κυψέλη, κάνοντας ξανά τόσο τον φίλο του και πρόεδρο του ΤΑΣΕΥ Σπύρο Μπιμπίλα, όσο και την πρόεδρο από το «Σπίτι του Ηθοποιού», Αννα Φόνσου, να ψάχνουν να βρουν λύση για το πρόβλημα της ανεργίας που εδώ και δύο περίπου χρόνια έχει χτυπήσει την πόρτα του γνωστού ηθοποιού. 
Πιο συγκεκριμένα, τραγικές ώρες αγωνίας έζησαν συγγενείς και φίλοι με την εξαφάνιση από την περασμένη Τρίτη του ηθοποιού Σταύρο Μαυρίδη, με τους φίλους του από το θέατρο να τον αναζητούν όλες αυτές τις μέρες. Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η μετάβαση από την επιτυχία σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του είχε ως συνέπεια να φτάσει ο ηθοποιός σε οριακό σημείο. 
«Δεν έχω κανέναν στη ζωή. Μπορεί να έχω τέσσερα αδέρφια, αλλά είμαι μόνος μου», είπε ο Σταύρος Μαυρίδης μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, μετά τα επίμονα χτυπήματα στο κουδούνι από τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Περισσότερα στη Freddo που κυκλοφορεί...