Ο Θρύλος προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα επί της Μπαρτσελόνα και του ΠΑΟ και απόψε θέλει να πετύχει την 3 συνεχόμενη και 6η συνολικά στην 9η αγωνιστική της φετινής διοργάνωσης απέναντι στη Μακάμπι. Live από το gavros.gr στις 19:45, ΕΡΤ1.

Οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να διευρύνουν το σερί που ξεκίνησαν να «χτίζουν» την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σήμερα αγωνίζονται στο ΣΕΦ και θα έχουν στο πλευρό τους και τους ΓΑΥΡΟΥΣ για ακόμη μία φορά.

Η Μακάμπι διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες και αυτό είναι κάτι το οποίο γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, με πρώτο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχει επιστήσει την προσοχή του στους παίκτες του, ώστε να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι και να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός, θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην δύσκολη αναμέτρηση με τη Μακάμπι και θα τα δώσουν όλα, ώστε να προσθέσουν ακόμη δύο πόντους στο σακούλι τους και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.