Με τη συμμετοχή των έξι καλύτερων ομάδων της υδατοσφαίρισης στην κατηγορία Παίδων πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18 – 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» το 3ο Τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος», προς τιμήν του «Πατριάρχη» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.  
 
Το τουρνουά, το οποίο διοργάνωσαν από κοινού ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. και ο Ο.Π.Α.Ν., φέτος είχε ιδιαίτερα συμβολική σημασία, καθώς διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά που φέρει το όνομα του Ανδρέα Γαρύφαλλου.
 
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους αγώνες στους οποίος συμμετείχαν οι ομάδες του Εθνικού, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου, της Βουλιαγμένης και του ΠΑΟΚ, με την ομάδα Παίδων της Βουλιαγμένης να κατακτά το τρόπαιο επικρατώντας με 13-8 του ΠΑΟΚ.
 
Τη βράβευση στην πρωταθλήτρια ομάδα της Βουλιαγμένης και στις δύο ομάδες που κατέκτησαν μετάλλιο έκανε η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ενώ τους διακριθέντες πολίστες βράβευσαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού, Φάνης Κουντουδιός και ο κ. Γιάννης Γαρύφαλλος, γιος του Ανδρέα Γαρύφαλλου.
 
Η Πρόεδρος του Εθνικού κα Δώρα Ιωαννίδου απένειμε  τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου για την συμβολή της στη διεξαγωγή του τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος».
 
Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κα Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τουρνουά «Ανδρέας Γαρύφαλλος» έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Ήταν μια άρτια διοργάνωση, μια μεγάλη γιορτή για το πόλο, με εξαιρετικού επιπέδου αγώνες από τα παιδιά. Φέτος δε, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι καθώς το μέλλον του ελληνικού πόλο, οι νέοι αθλητές, αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά το οποίο εδώ και μερικούς μήνες φέρει το όνομά του μεγάλου αθλητή της υδατοσφαίρισης και πρώην Προέδρου του Εθνικού Ανδρέα Γαρύφαλλου. Ο Ο.Π.Α.Ν., θα συνεχίσει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που φέρνουν τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό».
 
Η Πρόεδρος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. κα Δώρα Ιωαννίδου δήλωσε για τη διοργάνωση:

«Ήταν μια άψογη διοργάνωση στην οποία συνέβαλαν  η πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Αντωνάκου Σταυρούλα καθώς και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του Οργανισμού κ. Κούλης Δουρέκας. Ευελπιστούμε το συγκεκριμένο τουρνουά να γίνει θεσμός στη μνήμη ενός σημαντικού ανθρώπου και αθλητή, του Πατριάρχη της Ελληνικής Υδατοσφαιρισης,του Ανδρέα Γαρύφαλλου. Ο Δήμος Πειραιά έχει αποδείξει ότι είναι αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου μας και ελπίζουμε η άψογη συνεργασία μας να  συνεχιστεί».