Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες δίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόψε αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (Live από το gavros.gr στις 21:15/NS2). Ο Θρύλος επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος, όπου πέρσι πέτυχε δύο μεγάλες νίκες και κατέκτησε πανάξια το δεύτερο σερί πρωτάθλημά του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν την 5η νίκη τους στη φετινή διοργάνωση. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν τον τρόπο για να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ και το απέδειξαν περίτρανα στους περσινούς τελικούς. Φέτος, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΣΕΦ ο Θρύλος διέλυσε τον ΠΑΟ και απέδειξε ότι και φέτος είναι καλύτερη ομάδα.

Ο αποψινός αγώνας θα είναι διαφορετικός, αλλά ο στόχος παραμένει ίδιος. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον αποψινό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών και απουσίασε και από το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, όλοι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα μεγάλη νίκη επί του αιώνιου… πελάτη του και να κάνουν περήφανους τους ΓΑΥΡΟΥΣ!