Πορεία πραγματοποίησαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας μετά το τέλος της παρέλασης στον Πειραιά, όπου με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δηλώσουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π. . Στην πορεία συμμετείχαν ο επικεφαλής του κόμματος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μαζί με τον Στάθη Λεουτσάκο και στο πανό της Λαϊκής Ενότητας αναγραφόταν το σύνθημα: "Ο Πειραιάς δεν πωλείται. Το ξεπούλημα του λιμανιού δε θα περάσει".

Παρέμβαση της ΛΑΕ στη μαθητική παρέλαση

Παρέμβαση της ΛΑΕ στη μαθητική παρέλαση του Πειραιά

Παρέμβαση της ΛΑΕ στη μαθητική παρέλαση

Παραπλεύρως του πανό της ΛΑ.Ε., βρίσκονταν και μέλη από την ''ΑΝΤΑΡΣΥΑ'', οι οποίοι είχαν τοποθετήσει το δικό τους πανό με ανάλογο σύνθημα.

 

Καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της πώλησης λιμανιού, με τους Λαφαζάνη και Λεουτσάκο (προερχόμενοι από τις εκλογικές περιφέρειες της Β' και της Α' Πειραιά αντίστοιχα) να βρίσκονται "έξω από τα νερά τους", καθώς πριν από λίγους μήνες βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων, ενώ από την 20η Σεπτεμβρίου και μετά "βγήκαν εκτός παιχνιδιού".

Παρέμβαση της ΛΑΕ στη μαθητική παρέλαση

Χειραψία με τα Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, που θύμισε λίγο τον πρώην σύντροφό του, Αλέξη Τσίπρα, στην άσκηση "Παρμενίων 2015".

Θυμηθείτε τί έγινε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2015, όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ως Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, εκπροσωπούσε την κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κοζάνη και είχε προκαλέσει πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις ρυθμικές κινήσεις του στα εμβατήρια.