Αυτή τη φορά στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πόρου, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας στις 14 Ιουλίου 2016. Συνολικά προσήλθαν 110 αιμοδότες, από τους οποίους κατάφεραν να δώσουν αίμα οι 92. Αρκετοί παλιοί αιμοδότες παρέμειναν πιστοί στο ραντεβού τους, αλλά και νέοι αιμοδότησαν για πρώτη φορά προσφέροντας χαρά, χαμόγελο και ζωή. Σημαντική ήταν και η εγγραφή 35 ατόμων στην τράπεζα  δοτών μυελού  των οστών του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Ο Δήμος Πόρου, ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοηθήσαν στη διάδοση της αιμοδοσίας και όσους παρευρέθηκαν σε αυτή, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική τους πράξη.

Επαναλαμβάνουμε, η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Πόρου έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου, ώρες 08:30-14:30.

Στόχος της Τράπεζας Αίματος είναι να αυξηθούν τα αποθέματα της, έτσι ώστε σε κανένα συνάνθρωπό μας να μη λείψει αίμα όσο και όταν το χρειαστεί!

Κάθε σπίτι πρέπει να έχει και έναν αιμοδότη.