Στη FIFA από το πόσο του Διευθυντή των Μελών Ομοσπονδιών θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ποδόσφαιρο ο Θόδωρος Γιαννίκος. Ο μέχρι πρότινος νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που βοήθησε σημαντικά τον Θρύλο σε πάρα πολύ σημαντικά θέματα, μπορεί να παραιτήθηκε της θέσης του, αλλά μεταπηδά στη FIFA και σε έναν ρόλο, τον οποίο θα ζήλευαν πολλοί.

Αυτό αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό και τη δουλειά που γίνεται από τα στελέχη του, τα οποία είναι κορυφαία σε αυτό που κάνουν και αυτό αποδεικνύεται από τον κ. Γιαννίκο, που πηγαίνει στη FIFA.

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και σε αυτόν τον τομέα, δεν διαθέτει απλά την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και διοικητική. Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τα στελέχη του διαπρέπουν, δείχνοντας πόσο εργατικά είναι και μπορεί όπως προαναφέρθηκε να παραιτήθηκε ο κ. Γιαννίκος, αλλά πηγαίνει στη FIFA για να συνεχίσει την καλή του δουλειά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της και παρακάτω ακολουθεί το κείμενό της.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Θεόδωρου Γιαννίκου, από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννίκος διετέλεσε επί σειρά ετών Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκπροσώπησε τον Σύλλογο με απόλυτη επιτυχία σε σημαντικές θέσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στο ΔΣ του ECA (European Clubs Association). Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί και του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στη FIFA, όπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των Μελών Ομοσπονδιών (Director of Member Associations Services), με έδρα τη Ζυρίχη.