Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πειραιά «εΦτά» και ο χώρος Παιδικής Καλλιτεχνικής Αγωγής «Το Πολύτεχνο», παρουσιάζουν την θεατρική παράσταση «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» του Oscar Wilde, σε 2 μοναδικές παραστάσεις την Κυριακή 6 Νοεμβρίου (11:30 & 15:30) στο cine ZEA (Χαριλάου Τρικούπη 39, Τηλ. 210 4521388).

Πρόκειται για την ιστορία της φιλίας ανάμεσα σε ένα άγαλμα που έστεκε στο βάθρο μιας πλατείας και σε ένα χελιδόνι που ήρθε να κουρνιάσει κοντά του. Το άγαλμα βλέποντας με τα μάτια της καρδιάς του την ασχήμια της πόλης και έχοντας  δίπλα του το χελιδόνι, θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 Ένα έργο που μας μιλάει για τη διαφορά των κοινωνικών τάξεων, την αλληλεγγύη και την θυσία, αποδεικνύοντας ότι τα πλούτη δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά ότι ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στην αγάπη και την ανθρωπιά.

Οι ηθοποιοί συνδυάζονται περίτεχνα με την πιο εξελιγμένη μορφή τεχνολογίας ,το 3D mapping. Όλα αυτά, σ” ένα υπερσύγχρονο τρισδιάστατο σκηνικό, με μοναδικά γραφικά που εναλλάσσονται και ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους..

Μια θεατρική διασκευή της Στέλλας Μπονάτσου
Ηθοποιοί : Στέλλα Μπονάτσου –  Ποπέτα Σούκου
Σκηνοθεσία : Στέλλα Μπονάτσου
Επιμέλεια σκηνικών και 3d γραφικών www.3dmapping.gr