Η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται απόψε στο Κύπελλο Ελλάδας για την 1η αγωνιστική των ομίλων, της 2ης φάσης του θεσμού.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και γι’ αυτό το λόγο ο Πάουλο Μπέντο θα παρατάξει μία εντελώς διαφορετική ενδεκάδα, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της από αυτή που μας έχει συνηθίσει.

Ο Πορτογάλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά, ώστε να τους δώσει την «ευκαιρία» να αγωνιστούν για να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», ο Νίκολα Λεάλι αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας των Πειραιωτών, ενώ οι Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Σιόβας, Ρέτσος φαίνεται πως θα καλύψουν την αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Ρομαό και Μπουχαλάκης θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ως βασικοί με τον Μπέντο στον πάγκο. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Μανθάτης και αριστερά ο Μάριν, οι οποίο θα μπορούν να εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στην κορυφή θα βρίσκεται ο ‘Όσκαρ Καρντόσο και λίγο πιο πίσω του, ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Το…. ταξίδι για άλλον έναν εγχώριο τίτλο ξεκινάει σήμερα από τον «Γ. Καραϊσκάκης». Άλλωστε ο Θρύλος στοχεύει και φέτος στο νταμπλ.