Ο Πάουλο Μπέντο και οι παίκτες του Ολυμπιακού, γνώριζαν πως ο Οκτώβριος θα ήταν πολύ δύσκολος για την ομάδα με πολύ βαρύ πρόγραμμα και δύσκολους αγώνες.

Οι Πειραιώτες βέβαια τα έχουν καταφέρει περίφημα μέχρι τώρα, αφού μετά την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, μετράνε «3 στα 3», νικώντας εκτός έδρας τον Πανιώνιο, την Αστάνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Europa League και τον ΠΑΟΚ επίσης στον Ναό για το πρωτάθλημα.

Η κούραση είναι πολύ μεγάλη για τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, γι’ αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει μία διαφορετική ενδεκάδα στο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο απέναντι στον Πλατανιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σιόβας που μπήκε προχθές για πρώτη φορά στην αποστολή με τον 47χρονο τεχνικό στον πάγκο, θα ξεκινήσει βασικός όπως αναφέρει ο «ΓΑΥΡΟΣ», πιθανότατα δίπλα στον Μπρούνο Βιάνα.

Επίσης στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να μπουν ο Μπουχαλάκης και ο Αλεξί Ρομαό, λογικά ως δίδυμο στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Νίκολα Λεάλι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε εγχώρια διοργάνωση, ενώ και οι Μαρίν και Πασιένσια διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Η αποστολή για το αυριανό ματς θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.