Ο εισαγγελέας εφετών Αντώνης Λιόγας, είναι ο νέος προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών στη θέση του "έκπτωτου" Ισίδωρου Ντογιάκου. Η ανάδειξή του κ. Λιόγα πραγματοποιήθηκε έπειτα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σήμερα. Ο νέος προιστάμενους συγκέντρωσε 46 ψήφους, ενώ ο συνυποψήφιός του Παντελής Στραγάλης συγκέντρωσε 31. Παράλληλα βρέθηκαν και τρία λευκά ψηφοδέλτια. Σημειώνεται ότι οι εκλογές πραγματοποίηθακαν σήμερα, έπειτα από την έκπτωση του κ. Ντογιάκου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος στις εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου εκλέχθηκε προϊστάμενος συγκεντρώνοντας 39 ψήφους έναντι 30 που έλαβε ο κ. Λιόγας τοτε ενώ ακολούθησε με 7 η Γεωργία Τσατανη.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να τονιστεί ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος έχασε τη θέση του, με αφορμή την πειθαρχική ποινή που επιβλήθηκε σε βάρος του από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου . 

Η καταδίκη του σχετιζόταν με ανακοίνωση σύγκλισης των εισαγγελέων εφετών σε Ολομέλεια όπου είχε αναφέρει ως θέμα προς συζήτηση «Εξωθεσμική παρέμβαση της Προέδρου του Αρείου Πάγου στο αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών».

Τότε η λέξη "εξωθεσμική" είχε κριθεί ότι αποτελεί προσβολή προς το πρόσωπο της προέδρου του Αρείου Πάγου. Έτσι λοιπόν ακολούθησε η παραπομπή του σε πειθαρχική δίκη, το αποτέλεσμα της οποίας είχε οδηγήσει σε πρώτο βαθμό, σε ποινή επίπληξης.

Τέλος κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο Ισίδωρος Ντογιάκος να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό και να τιμωρηθεί με βαρύτερη ποινή, της στέρησης μισθού για 40 ημέρες.