Ο καταστροφέας του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κατά κοινή ομολογία χειρότερος υπουργός Αθλητισμού των τελευταίων δεκαετιών, ο όψιμος πολιτικός του τίποτα, ο οποίος προκαλεί θυμηδία, καθώς ενόψει ανασχηματισμού διαρρέει ότι θα ήθελε να γίνει αντιπρόεδρος, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.

Αντί να δώσει ο ίδιος, ή η σύζυγος του – όπως θα όφειλαν – απάντηση στην ουσία του δημοσιεύματος των "Παραπολιτικών", για το πώς είναι δυνατόν μια μήνυση εναντίον της συζύγου του για εκβίαση να εκκρεμεί 11 ολόκληρα χρόνια, απαντά σαν γραφείο τύπου γνώστης ΠΑΕ.

Ο κύριος Κοντονής, προτιμά να πετάξει λάσπη, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια ακριβώς άθλια ορολογία που χρησιμοποιούν οι στενοί «φίλοι», για να αποφύγει να απαντήσει στην ουσία των δημοσιευμάτων.

Τα όσα άθλια ισχυρίζεται στην ανακοίνωση του θα κληθεί να τα αποδείξει και ενώπιον του φυσικού δικαστή. Ελπίζουμε, να έχει την διαύγεια να μην φέρει ως μάρτυρες υπεράσπισης τους γνωστούς και καταδικασμένους από τη δικαιοσύνη τηλεδικαστές που τον εξυμνούν κάθε εβδομάδα.

Καλό θα ήταν τέλος να μην κάνει μαθήματα δεοντολογίας, ο άνθρωπος που δήθεν προσπαθεί να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο με τα επιχειρήματα λαθρεμπόρων και γνωστών απατεώνων του παρελθόντος, με τους οποίους συνδιαλέγεται το τελευταίο διάστημα.

Οι εργολαβίες λάσπης δεν θα μείνουν αναπάντητες.