Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά εξαπέλυσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στη Μαριάννα Πυργιώτη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
 «Έχω δει πολλούς να παθαίνουν βέρτιγκο από την εξουσία. Να ανεβαίνουν ραγδαία και να εξαφανίζονται» είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τον κ. Παππά.
  Πρόσθεσε πως «δεν περνάνε τα αποφασίζω και διατάσσω του κ. Παππά. Εδώ είναι δημοκρατία».
  Αναφορικά με το εάν θα υπάρξει συναίνεση στο ζήτημα της σύστασης του ΕΣΡ είπε πως «τα περί συναίνεσης είναι ένα ζήτημα αλλά μετά την απόφαση του ΣτΕ και σίγουρα χωρίς τον Παππά. Είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ζητά συναινέσεις».
 Ο κ. Λοβέρδος εξαπέλυσε ευθείες βολές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική επιτροπής που ερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης.
Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκρότησε την επιτροπή για να έχει πολλούς βουλευτές σε αυτήν και να κάνει σόου που διαρκεί πολλές ώρες χωρίς να μπαίνει στην ουσία.
 Κληθείς να σχολιάσει την ένταση που υπήρξε στην Επιτροπή με τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία για το θέμα της διαπόμπευσης οροθετικών γυναικών είπε πως «υπάρχει θέμα συκοφαντικής δυσφήμισης του για το θέμα αυτό εδώ και καιρό και σκέφτεται να κάνει και αγωγή».
  «Προσπαθούν να σπιλώσουν ανθρώπους. Εκεί έχουν φτάσει. Είναι τελειωμένοι και επειδή είναι τελειωμένοι, πιάνονται από τα μαλλιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.
 Επιτέθηκε ταυτόχρονα στον υφυπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μπαλάφα λέγοντας χαρακτηριστικά «να βάλει καλά το σακάκι του και εμβολιαστεί. Ξέρει πολύ καλά τώρα που είναι στην κυβέρνηση ότι είναι πολύ σκληρό να κυβερνάς».