Το άψυχο κορμί μιας γυναίκας αντίκρυσαν το πρωί του Σαββάτου οι κάτοικοι της Φρεαττύδας, η σορός της οποίας ανήκει στη 40χρονη που αγνοείται από την Πέμπτη, όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στο Καματερό. Στο σημείο αμέσως έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η 40χρονη γυναίκα ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της να πάει στο σχολείο για να πάρει τα παιδιά της, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, ενώ ο σύζυγός της κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά την γυναίκα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα ήταν καλυμμένο με κλαδιά και φύκια, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει νεκροτομή και νεκροψία, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Άντρες των ΕΚΑΜ και της Πυροσβεστικής την αναζητούσαν εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί στο τέρμα της οδού Θηβών.

Για να συνειδητοποιήσετε το τραγικό μέγεθος του θανάτου της άτυχης γυναίκας από τη νεροποντή, δείτε στην πάρακάτω εικόνα την απόσταση που διένυσε το άψυχο κορμί της από το Καματερό μέχρι να εντοπιστεί στον Πειραιά...