Ο Ολυμπιακός φοράει και πάλι το ευρωπαϊκό του κοστούμι και υποδέχεται απόψε την Αστάνα (Live από το gavros.gr στις 22:05/OS3) στον Ναό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να πετύχουν την 2η νίκη τους στους ομίλους και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στους «32» του θεσμού.

Ο τρόπος με τον οποίο προήλθε η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ έχει πεισμώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Ο Πάουλο Μπέντο όλες αυτές τις ημέρες προετοίμασε την ομάδα του και πλέον οι παίκτες του Θρύλου είναι πανέτοιμοι γι’ αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Το όνομα της Αστάνα δεν φοβίζει τους παίκτες του Πορτογάλου προπονητή, οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσουν μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Ο κόσμος του Θρύλου θα δώσει δυναμικό «παρών» στον αγώνα με τους Καζάκους και με τη βροντερή φωνή του θα προσπαθήσει να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Μπέντο. Ολοι μαζί, ο καθένας από το δικό του πόστο, θα παλέψουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να πετύχει τη νίκη.