Στην καταγγελία πως υπάρχουν εκτεταμένες παρεμβάσεις στον τομέα της δικαιοσύνης και στο Συμβούλιο της Επικρατείας –όπως είπε χαρακτηριστικά- προχώρησε μέσα από τα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

 «Ορισμένες φορές έχουν χαρακτήρα ανοιχτό για παράδειγμα όταν ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν δίνει ούτε μία  πιθανότητα να ακυρώσει στο ΣτΕ το διαγωνισμό για τις άδειες και πρόβλεψε ότι δεν πρόκειται να ακυρώσει τον διαγωνισμό», τόνισε ο κ. Βορίδης σημειώνοντας πως έτσι ο κ. Τσίπρας υπαγόρευσε την έννοια του δημόσιου συμφέροντος στους δικαστές.

Πρόσθεσε πως η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς και η υπόσχεση αμέσως μετά για μισθολογικές αυξήσεις τους δείχνει κάτι.

Συνέχισε λέγοντας πως «κάποιοι δικαστές προφανώς φταίνε και προφανώς φταίνε και αυτοί που βρίσκονται στην ηγεσία των δικαστών».

Ερωτηθείς για το αν η ΝΔ θα συναινέσει στη σύσταση του ΕΣΡ διερωτήθηκε: «Με τον κ. Παππά να συνεννοηθούμε; Γιατί να συναινέσουμε; Για να συσταθεί το ΕΣΡ και να ρίξει το μαύρο στα κανάλια αυτό προκειμένου να μην λερώσει τα χεράκια του ο Παππάς; Δεν γίνεται να φτιάξουμε μαζί το αυταρχικό κράτος της αριστεράς».

Αναφορικά με το πόθεν έσχες του Γιάννη Αλαφούζου έθεσε το ερώτημα «τι κάνει αυτή η ωραία Επιτροπή Πόθεν Έσχες»;

Παραδέχθηκε τέλος ότι εδώ και 27 χρόνια θα έπρεπε να είχε μπει μια τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο προχωρώντας σε διαδικασία οριστικής αδειοδότησης με πληρωμή των αδειών.