Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές στην υπόθεση της Αίγινας με το φονικό ναυτικό δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους 4 άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα κοριτσάκι μόλις 5 ετών.
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Freddo», νεότερο πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων που εστάλη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην ανακρίτρια Πειραιά αναφέρει ξεκάθαρα ότι το DNA του 77χρονου βρέθηκε τόσο στα χειριστήρια της μηχανής όσο και στο πηδάλιο του ταχύπλοου. 

Το νέο πόρισμα έρχεται στο φως λίγες ημέρες μετά την εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, στην οποία αναφερόταν πως από τα ευρήματα βιολογικού υλικού από τα χειριστήρια του μοιραίου ταχύπλοου προκύπτει ότι στο τιμόνι την ώρα της σύγκρουσης δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του Θρασύβουλου Λυκουρέζου, αμφισβητώντας μάλιστα και τους μάρτυρες που ήθελαν τον ηλικιωμένο άνδρα να κυβερνά τη μοιραία ημέρα το σκάφος.

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού από την τελευταία εργαστηριακή έρευνα προκύπτει ότι ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος ήταν οριστικά και αμετάκλητα ο οδηγός του μοιραίου ταχύπλοου που σκόρπισε τον θάνατο στις 16 Αυγούστου.