Το μεσημέρι της Τετάρτης έληξε η διορία, προκειμένου οι ενδιαφερόμενες εταιρίες να καταθέσουν πρόταση για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι μοναδικές εταιρίες που κατέθεσαν πρόταση είναι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο ΟΠΑΠ. Η οικονομική πρόταση που κατέθεσε η Alter Ego είναι πολύ πιο υψηλή σε σχέση με την αντίστοιχη του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της Alter Ego είναι για δύο χρόνια, με συνολικό ποσό 4,5 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, είναι 2 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο, δηλαδή για την τρέχουσα σεζόν και 2,5 για τον δεύτερο χρόνο.

Ο ΟΠΑΠ από την άλλη κατέθεσε δύο προτάσεις. Η μία αφορά τετραετές κλειστό συμβόλαιο. Τον πρώτο χρόνο ο ΟΠΑΠ προσφέρει 1,275 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική πρόταση ανέρχεται στα 7,275 εκατ. ευρώ. Η άλλη πρόταση είναι για 2+2 χρόνια. Την πρώτη διετία η πρόταση ανέρχεται στα 3,275 εκατ. ευρώ και τη δεύτερη διετία στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση της Alter Ego είναι πολύ μεγαλύτερη και από τις δύο προτάσεις του ΟΠΑΠ και πλέον θα είναι σκάνδαλο αν Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας δεν δεχθεί την προσφορά της. Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες των εταιρειών, προκειμένου να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες και εν συνεχεία θα ληφθεί η τελική απόφαση.