Για τοξικό νέφος που υπερίπταται πάνω από τα κεφάλια όλων γενικώς οι οποίοι θεωρούνται ένοχοι για διαπλοκή έκανε λόγο μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως καταγγέλλουν αόριστα ένα τρίγωνο διαπλοκής που περιλαμβάνει τράπεζες-εκδότες-πολιτικούς χωρίς όμως να αναφέρουν ποτέ κανένα όνομα.

«Έγινε μια ολόκληρη εξεταστική για το θέμα και ένα όνομα πολιτικού δεν έχω ακούσει. Οι γενικεύσεις αυτές είναι σχεδόν φονικές για την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και δεν μας οδηγεί πουθενά» είπε χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλε τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά πως με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ήθελε να ελέγξει τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων.
«Αυτοί που κάνανε το διαγωνισμό βάζουν μια επιτροπή που είναι επιτροπή του κολλητού για να ελέγξει τα πόθεν έσχες. Ο Παππάς το όρισε ότι πρέπει να καθορίζεται ο τρόπος προέλευσης για τα χρήματα. Ποιος εμπιστεύεται αυτή την Επιτροπή;» διερωτήθηκε φέρνοντας ως παράδειγμα τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για τον οποίο είπε πως ήταν ο εκλεκτός του υπουργού Επικρατείας.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διερεύνησης στο μέλλον ποινικών ευθυνών του Νίκου Παππά για τη δημοπρασία.

Τέλος ερωτηθείς για τα δάνεια του Γιάννη Αλαφούζου είπε πως για τη διερεύνηση της υπόθεσης «αρμόδιο όργανο για να κρίνει είναι αυτή η ωραία Επιτροπή που ορίστηκε από τον υπουργό Επικρατείας και στην οποία ο γενικός γραμματέας Επικοινωνίας έβαλε και την υπογραφή του και πάμε παρακάτω».