Η πραγματικότητα διαψεύδει τις αισιόδοξες δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης που επιχειρούν να φτιάξουν μια εικονική πραγματικότητα που έρχεται σε σύγκρουση με όσα βιώνουν οι πολίτες είπε στα  Παραπολιτικά 90,1 η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη…

Είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται οι δηλώσεις περί ανάπτυξης και αισιοδοξίας για το μέλλον.
Εκτίμησε πως η χώρα δεν θα έχει τα έσοδα από τον τουρισμό που αναμένει η κυβέρνηση λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν πάει καλά στον τουρισμό.
Είπε ότι θα μπορούσε από φέτος να είχε αναβαθμιστεί ο τουρισμός στη χώρα ειδικά μετά την παραχώρηση των αεροδρομίων.Επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την επιχειρηματικότητα η όπως είπε μια καλή εικόνα για τη χώρα.

Σημείωσε επίσης πως οι όροι Αριστερή κυβέρνηση και αντιμνημονιακό έχουν καταρρεύσει εδώ και καιρό για την σημερινή κυβέρνηση  Είπε πως η κυβέρνηση δεν έχει πυξίδα ή ιδεολογία και στόχος της είναι να παραμείνει στην εξουσία.
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι καταστροφική και πρέπει να φύγει καθώς εκχωρεί τα πάντα ενώ σημείωσε πως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν θα έρθει καμία ανάπτυξη στη χώρα.