Ο κόσμος για μια ακόμα χρονιά απέδειξε έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή του στην ομάδα, αγοράζοντας χιλιάδες διαρκείας. Η ζήτηση ήταν και φέτος πολύ μεγάλη και μάλιστα μερικοί δεν πρόλαβαν να αγοράσουν διαρκείας και να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στον Ναό.

Γι’ αυτό και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από τα πολλά αιτήματα που δέχθηκε από τον κόσμο του Θρύλου αποφάσισε να δώσει παράταση στα διαρκείας.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΓΑΥΡΟΙ που δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στον Ναό, μπορούν πλέον να αγοράσουν διαρκείας και να παρακολουθήσουν από κοντά τις μεγάλες νίκες του Θρύλου σε Ελλάδα και Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έπειτα από απαίτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, ενημερώνει ότι θα επανεκκινήσει και θα συνεχίσει τη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-17! Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να κλείσουν θέση στο Ναό μας, για την τρέχουσα σεζόν, έχουν εκ νέου τη δυνατότητα να το κάνουν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί και θα γίνεται καθημερινά -και ώρες 10:00-17:30- από το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς και από το ίντερνετ, μπαίνοντας στη διεύθυνση www.olympiacos.org. Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καλεί και στο τηλέφωνο 210-4800920, προκειμένου να λάβει πληροφορίες και κατευθύνσεις για την έκδοση του εισιτηρίου και να εξασφαλίσει έτσι το διαρκείας του!

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ».