Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, αύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει συμμετοχή για τον αγώνα δρόμου 5km κάτω απ’ την Ακρόπολη. Το event ονομάζεται acropolis night run και διοργανώνεται απ’ τον ΟΠΑΝ του Δήμου Αθηναίων και το Athens sports club.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να καθιερωθεί ως ένας σημαντικός αγώνας δρόμου στο κέντρο της Αθήνας γύρω απ’ την Ακρόπολη. Όπως χαρακτηριστικά λένε οι διοργανωτές «είναι ένας αγώνας κάτω από το πιο λαμπερό μνημείο του δυτικού πολιτισμού, με έντονο τον συμβολισμό της νίκης του φωτός απέναντι στο σκοτάδι.»

Απ’ αυτή, λοιπόν, την διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος της ΝΔ έχοντας ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό αλλά και να γίνει «κοινωνός» του μηνύματος που έχει σκοπό να περάσει η συγκεκριμένη διοργάνωση. Απ’ ότι πληροφορηθήκαμε ήδη έχει παραλάβει το μπλουζάκι του και το ανάλογο καρτελάκι συμμετοχής.

Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί, κάτω απ’ την Ακρόπολη, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.