Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες του καλού ελληνικού τραγουδιούο ο Μανώλης Μητσιάς και ο Χρήστος Θηβαίος ενώνουν τις φωνές τους για την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ NOΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Μαζί τους στη συναυλία θα είναι το μουσικό συγκρότημα «ΧΟΡΔΕΣ» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΝΑΤΑΣ, που από το 1993 προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης, σε εξαρτημένους από ουσίες και τις οικογένειές τους στην περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και το Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια των πιο σπουδαίων συνθετών της χώρας μας όπως του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Θάνου Μικρούτσικου, του Ηλία Ανδριόπουλου κ.α

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
Έναρξη 21.30
Γενική Είσοδος 12€ - Προπώληση 10€
Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου τού θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ.
Πληροφορίες στα τηλ. 210 4131305, 210 4227940