Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Γιανγκ Μπόις στην Βέρνη (Live από το gavros.gr στις 20:00/OS2).

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στο «Stade de Suisse» και πλέον είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα των ομίλων. Ο Πάουλο Μπέντο μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα παραταχθεί με στόχο τη νίκη. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος παράλληλά έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και έχει υψηλές προσδοκίες. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την ποιότητα, αλλά και την ψυχολογία, προκειμένου να πάρουν στη Βέρνη το διπλό και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πορεία τους στο Europa League.

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θα έχει στο πλευρό τους και πάρα πολλούς ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και θα εμψυχώσουν με τη φωνή και τα χειροκροτήματά τους τον Ολυμπιακό.