Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε πάνω από 1500 εισιτήρια για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, όπου θα διεξαχθεί στο «STADE DE SUISSE» απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημερώνει όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ για το πώς θα μπορέσουν να παραλάβουν εισιτήριο, όσοι από αυτούς θέλουν να βρεθούν μαζί με τον Θρύλο στην Ελβετία.

Αναλυτικά η ενημέρωση

H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 1ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων YOUNG BOYS - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "STADE DE SUISSE" την Πέμπτη 15/9/2016 στις 19:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, από την Τρίτη 6/9 έως την Παρασκευή 9/9 με ώρες 10:00 – 17:30 από το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης (είσοδος VIP - αίθουσα διαρκείας).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του.

Επίσης όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια, εκτός από την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου χρειάζεται και η ενεργή κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η Τιμή των εισιτηρίων είναι 25€

Τέλος υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η διάθεση και παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) 10:00 – 17:30.