Χωρίς να δείχνει να τον επηρέασε η διακοπή του Πρωταθλήματος για τα προκριματικά του Γιούρο και έχοντας το μυαλό στον αγώνα της Τρίτης με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σαρωτικός στο ντέρμπυ με την Α.Ε.Κ. στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" επικρατώντας με το εμφατικό σκορ 4-0!

Το φιλμ του αγώνα

- 12’: πρώτη τελική στο ματς, με τον Αραβίδη να παίρνει την μπάλα και να σουτάρει εκτός περιοχής, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει ο Ρομπέρτο.

- 21’: κάθετη μπαλιά για Αραβίδη, ο Αλεξέας τον σταματάει με οφσάϊντ.

- 26’: σουτ του Πλατέλλα, ο οποίος κοντρολάρει με το στήθος, άουτ.

- 27’: σουτ του Ιντέγε, από τα δεξιά, διώχνει ο Μπαρόχα με τα πόδια σε κόρνερ.

- 28’: ΓΚΟΛ 1-0 εκτέλεση κόρνερ του Ντομίνγκεζ, καρφωτή κεφαλιά του Μποτία στα δίχτυα του Μπαρόχα.

- 36’ ο Μάνταλος πέρασε με ταχύτητα στην περιοχή, όμως την τελευταία στιγμή, πριν σουτάρει, τον έκοψε ο Σαλίνο.

- 41’ ο Ιντέγε πετυχαίνει γκολ από την μικρή περιοχή, ήταν όμως καθαρά σε θέση οφσάϊντ και ακυρώθηκε.

- 43’ ο Πλατέλλας, σε μονομαχία με τον Μαζουάκου, έπεσε, χωρίς ωστόσο να υπάρχει παράβαση, όπως φάνηκε και από το ριπλέϊ.

- 63’ ο Τσόρι με όμορφη προσποίηση ξέφυγε από το κέντρο, με κούρσα έφτασε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Μπαρόχα.

- 65’ κόντρα επίθεση από τον Ολυμπιακό με τον Πάρντο να βγάζει για τον Σαλίνο, σέντρα συστημένη στο κεφάλι του Τσόρι, ο οποίος «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι.

- 70’: ΓΚΟΛ 2-0 ο Κασάμι βγάζει μπαλιά στον Ιντέγε, αυτός με την πλάτη στο τέρμα γυρίζει με αριστοτεχνικό τρόπο και πλασάρει, πετυχαίνοντας το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

- 74′: μεγάλη ευκαιρία από τον Μπαρμπόσα ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, ακάλυπτος, όμως έδιωξε ο Ρομπέρτο με τα πόδια.

- 78′: ΓΚΟΛ 3-0 έφυγε ο Ιντέγε απο δεξιά την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την ασίστ στον αμαρκάριστο Φορτούνη, ο οποίος πλάσαρε στο κέντρο της εστίας του Μπαρόχα και στην πρώτη του τελική στο ματς χρίστηκε και αυτός σκόρερ.

- 93′: ΓΚΟΛ 4-0 ο Γκάλο πέφτει στα πόδια του Ερνάνι και τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Φορτούνης πετυχαίνοντας το 4-0. 

Όλοι οι εφιάλτες σας μαζί!

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντομίνγκες (76’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (64’ Πάρντο), Σεμπά (79’ Ερνάνι), Ιντέγε.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρόχα, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γκάλο, Σιμόες (63’ Μπουονανότε), Γιόχανσον, Μάνταλος (82’ Μάνταλος), Μπαρμπόσα, Πλατέλλας (76’ Κρισάντους), Αραβίδης.