Πανέτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Θρύλο να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός, που έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, επισήμανε ότι θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βοηθήσει την ομάδα να διακριθεί στην Ευρώπη.

«Κάθε αρχή είναι δύσκολη όπως και κάθε προετοιμασία, αλλά έτσι πρέπει να είναι. Ο προπονητής μας είναι έξυπνος και ικανός και ξέρει με ποιο τρόπο πρέπει να δουλέψουμε. Ελπίζω ότι όλοι θα είμαστε καλά. Προσωπικά θέλω να παίξω πολύ καλά και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Θέλω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ, Φλάβιο Γκουλινέλι, δήλωσε: «Η έναρξη της σεζόν είναι από τις καλύτερες στιγμές. Όλοι είναι με το χαμόγελο, φιλιούνται, αγκαλιάζονται και όλα είναι τέλεια. Όσο φτάνουμε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου τα πράγματα θα γίνονται πιο δύσκολα. Όμως είμαστε έτοιμοι για αυτό. Όλοι περιμένουν από εμάς να κερδίζουμε και για αυτό είμαστε εδώ, για να κερδίζουμε. Έχω πει ήδη ότι θα χρειαστούμε τη μέγιστη υποστήριξη από τους φιλάθλους μας και την ομάδα. Μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα δίνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε ματς για να κερδίζουμε και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος ανέφερε ότι με σκληρή δουλειά ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του. «Είμαστε μια καινούργια ομάδα αλλά γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας και αυτό είναι θετικό. Τώρα στο μυαλό μας είναι μόνο η προπόνηση, η σωστή δουλειά και θα προχωρήσουμε βήμα βήμα. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί σε όλους. Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Στεφάνου, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι δεδομένοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι παίκτες ότι η πρώτη θέση σε όλες τις διοργανώσεις είναι πρωταρχικός στόχος. Σήμερα είναι η έναρξη της προετοιμασίας, δεν έχουμε συγκεντρωθεί ακόμα όλοι οι αθλητές. Μέχρι να μαζευτούμε όλοι, εμείς δηλώνουμε παρών. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς απρόοπτα. Έχω την αίσθηση ότι η ομάδα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το οποίο έχασε τα δυο τελευταία χρόνια και ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά γεμάτη τίτλους».

Τέλος, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλη την ομάδα και στους συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία, για να μπορέσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται τη φετινή σεζόν. Εύχομαι καλή επιτυχία, καλή αρχή και καλό ξεκίνημα. Με συνεχή δουλειά θα καταφέρουμε αρκετά πράγματα σαν ομάδα».