Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

 Μέρα με την ημέρα έρχονται στο φως νέα σκοτεινά σημεία από την τραγική υπόθεση της  Αίγινας. Νομικοί κύκλοι ανέφεραν στα parapolitika.gr ότι ακόμη δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν οι 3 συνεπιβάτες στο μοιραίο ταχύπλοο που διεμβόλισε τη "λάντζα".

Επίσης κατά τις ίδιες πηγές, το σκάφος του  77χρονου  Θρασύβουλου  Λυκουρέζου δεν φυλάσσεται παρότι δεν έχει ελεγχθεί ακόμη  από τους αξιωματικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων (σσ την παλιά  "Σήμανση"). Αν όντως συμβαίνει  κάτι τέτοιο  ο καθείς θα μπορούσε να  εικάσει  πιθανή αλλοίωση των αποτυπωμάτων και  άλλων σοβαρών στοιχείων.

Οι συνήγοροι των οικογενειών των θυμάτων  έχουν δηλώσει  ότι  θα ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον Λυκουρέζο και τους συνεπιβάτες προκειμένου να διαπιστώσουν με  ποιον ή ποιους συνομίλησαν  μετά το τραγικό συμβάν  καθώς  ο μεν δράστης είχε εξαφανιστεί για  2-3 ώρες  ενώ οι άλλοι 3  παραμένουν ακόμη  στο ... απυρόβλητο.

Εν τω μεταξύ, δικαστικά προτίθενται να  κινηθούν τα πολιτικά πρόσωπα  για τα οποία λεγόταν ότι  βρίσκονταν στο σκάφος την ώρα της πρόσκρουσης.