Συνεχίζονται με ακατάπαυστο ρυθμό τα ξένα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό σε διάφορες μεταγραφικές υποθέσεις. Τούτη τη φορά, σειρά παίρνει η πορτογαλική «Record», η οποία σημειώνει σε δημοσίευμά της πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον μέσο της Μπενφίκα, Μεχντί Καρσελά.

«Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον του για τον Καρσελά της Μπενφίκα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Πάντως, υπάρχει μία προϋπόθεση. Η μεταγραφή θα γίνει μόνο αν η ομάδα του Πάουλο Μπέντο περάσει την Αρούκα και προχωρήσει στο Europa League. Το δεύτερο ματς γίνεται την Πέμπτη στην Αθήνα. Ίσως βρεθεί η λύση, καθώς ο παίκτης έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Μαροκινό και ειδικότερα από το Βέλγιο. Δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά ο παίκτης δεν θέλει να πάει σε ένα πρωτάθλημα κατώτερου επιπέδου. Τώρα, έρχεται να προστεθεί η ελληνική λίγκα, που ίσως να είναι η ιδανική, γιατί ο Ολυμπιακός παίρνει χρόνια το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έχει υψηλές βλέψεις στην Ευρώπη».

Ο Μεχντί Φρανσουά Καρσελά-Γκονζάλες έχει γεννηθεί στο Βέλγιο την 1η Ιουλίου 1989, αλλά είναι Μαροκινός. Παίζει στα άκρα (και στο κέντρο) και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Σταντάρ, Άνζι. Σε 233 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 30 γκολ και 39 ασίστ. Είναι διεθνής τόσο με την Εθνική του Βελγίου όσο και με εκείνη του Μαρόκου.