Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι πρώτη σε όλους τους τομείς και αυτό φανερώνεται σε έναν ακόμα τομέα. Πρόκειται για το γήπεδό της, το «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ» στο σημερινό του φύλλο, έγιναν ακόμα περισσότερες βελτιώσεις στο πλαίσιο να χαίρονται όλοι, αθλητές και οπαδοί την «επίσκεψή» τους στο γήπεδο, κάτι που δείχνει πως ο Θρύλος έχει αλλάξει το επίπεδό του σε πάρα πολλά πράγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του «ΓΑΥΡΟΥ», έγιναν αλλαγές στα τέρματα και ως εκ τούτου, οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν για τα καλά τα δίχτυα, ενώ από εκεί και πέρα, το χορτάρι έγινε ακόμα καλύτερο λόγω της νέας τεχνολογίας που έχει χρησιμοποιηθεί.

Βελτιωτικές εργασίες έγιναν και στα προστατευτικά στις εξέδρες, βάφτηκε στο σύνολό του το γηπέδου, ενώ υπήρξε και βελτίωση στο αποστραγγιστικό σύστημα, ώστε σε περίπτωση πολλής βροχής, ο αγωνιστικός χώρος να είναι σαν... στεγνός.

Αυτές και πολλές άλλες αλλαγές έγιναν στον Ναό, που θα είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί την ομάδα και τους οπαδούς της στον αγώνα ρεβάνς με την Αρούκα την ερχόμενη Πέμπτη.