Το -ανεπίσημο- ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο Πάουλο Μπέντο, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν τον Άρη σε φιλική αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το παιχνίδι να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Λίγες ημέρες πριν από το πρώτο ματς με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League και οι Πειραιώτες έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν κόντρα στην Χάποελ.  Ήταν η πρόβα τζενεράλε των πρωταθλητών Ελλάδος καθώς την Πέμπτη αγωνίζονται στην Πορτογαλία.

Ο Μπέντο είδε κάποια πράγματα που ήθελε από τους παίκτες και φαίνεται πως έχει ανεβάσει -τουλάχιστον ψυχολογικά- τους παίκτες του από τις πρώτες του ημέρες στο Ρέντη.

Αυτό είναι άλλωστε που έπρεπε να κάνει γιατί οι μέρες που μεσολαβούν δεν είναι αρκετές για να κάνει πολλές δοκιμές. Η τόνωση της ψυχολογίας είναι το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή και ο 47χρονος τεχνικός το γνωρίζει πολύ καλά με την εμπειρία που… κουβαλάει.

Ο Πάρντο αγωνίστηκε ως βασικός και στο 39’ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ κόντρα στους Θεσσαλονικείς, με τον Φορτούνη να κάνει το 3-0 μέσα σε δύο λεπτά, καθώς σκόραρε στο 43ο λεπτό με πέναλτι και στο 44ο λεπτό με πλασέ.

Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να μειώσει στο 78ο λεπτό, με τον Ίλιτς να γράφει το τελικό 3-1.

Ο Μπέντο, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του Θρύλου κοιτάζουν από εδώ και πέρα τον αγώνα της Πέμπτης καθώς η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι επιτακτική ανάγκη.

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι και θα εμφανιστούν πανέτοιμοι στο πρώτο ματς που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία ώστε να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να το διαχειριστούν στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» μπροστά στους φίλους της ομάδας τους.