Με μία ρομαντική ιστορία γεμάτη απολαυστικές παρεξηγήσεις και ασυνήθιστα ψέματα, καλωσορίζει τον Αύγουστο το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται για την ταινία «Αδιακρισίες» («Indiscreet», 1958) που θα προβληθεί απόψε (5/08) στις 21:00, στο Κέντρο Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ. Πρόκειται για μια φινετσάτη ρομαντική κωμωδία παρεξηγήσεων που ενώνει ξανά στην οθόνη το θρυλικό (από το «Notorious» του “Αλφρεντ Χίτσκοκ) ζευγάρι των Κάρι Γκραντ και Ίνγκριντ Μπέργκμαν. Προτάθηκε για 3 Χρυσές Σφαίρες και ήταν μια από τις πρώτες ταινίες που δημιούργησαν τη μόδα της τεχνικής του split screen στο σινεμά. Η σκηνοθεσία είναι του Στάνλεϊ Ντόνεν.

Η προβολή γίνεται στο πλαίσιο της σειράς Park your Cinema, δηλαδή των εβδομαδιαίων υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών, μέσω των οποίων το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εγκαινιάζει, φέτος το καλοκαίρι, έναν δεσμό φιλίας με το κινηματογραφικό κοινό της Αθήνας. Στο πρώτο PARK YOUR CINEMA, οι κινηματογραφικές επιλογές βασίζονται σε vintage έργα, από εκείνα που δημιούργησαν την παράδοση της διασκέδασης στα αθηναϊκά θερινά σινεμά εδώ και τόσες δεκαετίες, καθιερώνοντας τις κλασικές επανεκδόσεις.