Είναι να απορεί κανείς γιατί χώρισε τη Ζωή Τζάνη ο Γιάννης Σπαλιάρας, αφού το κορμί της και «νεκρούς ανασταίνει» .. Η γυμνάστρια λιώνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο, και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό αφού οι σμιλευμένοι της γλουτοί αφήνουν όλο τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα.Ο λόγος για την Ζωή Τζάνη, η οποία είναι γυμνάστρια και όπως είναι λογικό διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά που έχουμε δει στην Ελλάδα, αλλά πάντα έχουμε να πούμε και μια κουβέντα παραπάνω όταν φοράει το μαγιό της. Δρόμους χωριστούς ακολουθούν πια στη ζωή τους ο Γιάννης Σπαλιάρας και η σέξι Ζωή Τζάνη. Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και όλα τα σκαμπανεβάσματα που πέρασαν μετά τη δήλωση του διάσημου Έλληνα celebrity και τις 4.000 συντρόφους, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.Πάντως, αυτό που ξεχωρίζει πάνω της εκτός από το υπέροχο μπούστο της και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της είναι τα πολύ σφιχτά οπίσθιά της που τακτικά απαθανατίζει σε διάφορες πόζες και ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη.

Η ξανθιά καλλονή μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό: «Χωρίσαμε. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ένταση στη σχέση μας. Μια με χώριζε, μια τον χώριζα, είχαμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, οπότε το αφήσαμε. Η Ζωή Τζάνη απαντά στις φήμες που την ήθελαν να ζήλευε αφόρητα τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα ζήλιας τόσο καιρό. Έχω εκνευριστεί και προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους. Δεν είμαι άνθρωπος που ζηλεύει». Η ίδια αναφέρει πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον τέως σύντροφό της: «Μιλάμε με τον Γιάννη, δεν έχουμε τσακωθεί. Απλώς, έχουμε χωρίσει. Θέλουμε να ηρεμήσουμε και να δούμε πώς είναι να είμαστε χωριστά. Ο χρόνος θα δείξει». Βέβαια ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι μια τυχαία προσωπικότητα που κυκλοφορεί αμέριμνος ανάμεσά μας, αφού οι γυναίκες που έχει κυκλοφορήσει στο πλευρό του είναι πρώτης γραμμής.

Αλλά όσο για την Ζωή Τζάνη θα υπερθεματίσουμε γιατί η κοπέλα σε όσες κοινές εμφανίσεις κάνανε μαζί μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, όταν όμως άρχισε να ποζάρει μόνη της τότε έχουμε κάθε λόγο να την πάρουμε από πίσω στο instagram και να την ακολουθήσουμε κατά πόδας.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν: