Είναι μια από τις πιο όμορφες κοπέλες της Ελληνικής τηλεόρασης, με ταλέντο, όμορφο χαμόγελο και υπέροχο κορμί. Στην παραλία συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες με το μαγιό της και κάθε φορά μας αναστατώνει, και το ξέρει. Απολαύστε τη

Έτσι, για να προκαλέσει εντύπωση, ακόμα δεν πήγε Μύκονο, αλλά απολαμβάνει στην Αττική ακόμη τον ήλιο και τη θάλασσα η Κατερίνα Καινούργιου!

Σκέφτηκε, ότι καλύτερα είναι να πηγαίνει για μπάνιο με μια φίλη της αφού αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να δείχνει ότι είναι μόνη, αλλά είναι και ένας ασφαλής τρόπος για να μαζέψει περισσότερα like αφού πάντα το διπλό είναι πιο χορταστικό από το μονό..

Η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμη ανακοινώσει αν έχει συζητήσει κάποια τηλεοπτική πρόταση, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κλείσει, αλλά δεν το μαρτυράνε ακόμη για τον ανταγωνισμό.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με φίλη της σε παραλία της Βουλιαγμένης, όπου με φλοράλ στράπλες μαγιό τύπου vintage, τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Τις τελευταίες μέρες δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε η Κατερίνα, αφού συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις. Όσο για τα μαγιό που επιλέγει ούτε λόγος. Έχει γούστο, ξέρει να ποζάρει και να αναδεικνύει το υπέροχο σώμα της με πολύ όμορφο τρόπο

Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια μάτια στα social media της Κατερίνα Καινούργιου, γιατί αυτό το κορίτσι αξίζει πολλά περισσότερα από 1000 λέξεις.

Δείτε στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν: